spanien i övermorron

nu är det inte långt kvar, väskan är packad och jag är laddad till tusen. har inte tid att blogga så de blir ett kort inlägg =)

måste packa de sista och sen åka till J

kommer bli alla tiders semester

ciao

en städdag

idag ska jag städa, japp japp... mindre kul men nödvändigt ont innan det bär av mot spanien åh va jag längtar =)

skadad disk i nacken

har jag lyckats få... mindre skönt kan jag lova...

fick massa nålar i rygg och nacke idag, de va fruktansvärt obehaglig känsla, usch.

ska snart åka till min babe och få bli ompysslad förhoppningsvis <3

vid din sida

det finns vissa personer som betyder mer än andra. de finns vissa personer som är dom ända som kan lyfta upp en när man hamnat i djupaste avgrund, som är klippan i stormen och som bryr sig lite mer än alla andra. Jag unnar alla människor att få ha en sådan person vid sin sida. Jag har det, Jonathan Emmoth va skulle jag göra utan dig? du är mitt allt och med dig vid min sida klarar jag ALLT




resfeber

Nu är det mindre än två veckor kvar till vi åker till spanien, ska bli skönt. ser dock inte lika mycket fram emot skolan som är när jag kommer hem... men det är bara att bita i det sura äpplet, för snart blir det afrika och annat ett år =)

har sån fruktansvärd resfeber bara... nu är det inte långt kvar. samtidigt som det ska bli spännande, kul och lärorikt känns det läskigt att åka ifrån alla här hemma, speciellt J ... jag kommer sakna något enormt, men jag tror att et år kommer gå fort och att jag kommer växa som människa, så hem till sverige 2010 kommer en helt ny Emma, inte helt fel...

nog med babbel nu


hemmagjord sorbet

fick ett ryck att göra sorbet, sagt och gjort nu har jag en apelsin och en hallon i frysen... nyttigare än glass och inte så mycket socker... kommer helt klart göra fler smaker framöver.


hemma

precis kommit hem från jobbet nu, lååång dag... men mys att träffa barnen igen.

har ingen ork att skriva ngt nu kanske gör de senare, måste vila

hem och inredning

Jag längtar så efter att få ha mitt eget hem... inte bara ett rum att knöla ihop sig i... Så kul att få inreda hemmet efter hur man själv vill ha det....

men än så länge får de fortsätta bli rum hemma hos mamma och pappa för det är vad jag har råd med just nu. iof finns det en charm i att bo hemma också. Närheten till familjen, aldrig behöva vara ensam =)

nu ska jag grejja med annat 

 

   

pengar eller inte pengar?

Har nu dammsugat övervåningen och halva undervåningen, strykit kläder och tvättat två maskiner, gått långpromms med kotten och fixat en blogg till jenny. Hunnit med mycket, snart kallar jobbet ska jobba mellan halv 5 och halv 10, har ingen lust men det är OB och de tackar man ju inte nej till... skulle vilja åka in på en riktig shoppingrunda och införskaffa lite nya kläder till höstterminen. Får dock önska mig de i 20- års present eftersom jag är pank... eller pank är jag inte men jag måste ha varenda krona jag har tills vi drar till spanien, åh va jag längtar efter solen =)

ska jobba i morron också, fast på dagis, de är mys =)

och lördag är min sista uppbokade jobbdag för sommaren... ska bli skönt att få lite ledigt, de värsta med ledigheten är att det svider i plånboken.


 

 

myskväll

har precis käkat tacos ska förse mig med marängswiss nu framför en film, lyx så här på en onsdag...


grymt fin bild...

Gjorde nyss i photoshop, hur kul som helst =)




grymt fin bild...

Gjorde nyss i photoshop, hur kul som helst =)




gratisgen

<a href="http://www.gratisgen.se/ref/91662"><img src="http://www.gratisgen.se/widget/nick/mivida" alt="Gratis Saker"></a>

behov av gratissmink?

superenkelt att bli medlem och samla poäng, såkan du få vid ett visst antal poäng få presentkort på kicks

samla 400 poäng får du ett presentkort värde 150:- hos KICKS, eller om du samlar 600 poäng får du ett presentkort värde 250:- hos KICKS.

klicka på länken

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=1447


ny design

äntligen blev jag nöjd med designen, riktigt snygg blev den... enligt mig iaf ;)

rosa

det blev en rosa, och som inte ens gillar de, hm, får väl göra om den igen förstår inte hur de kunde gå så snett haha =)

tröttnat...

på min design efter 2 dagar, jag är inte förvånad över mig själv *suck*, nu ska jag iaf fixa en ny, en lila kanske eller roströd, vem vet ?



lekt med photoshop

fyra av de jag gjorde, vissa finare än andra =) kul e de iaf... nu ska jag sova












min "sjuklingsoutfit"

har öroninflammation( därav mössa inomhus) ;) och borelia, dessutom regnar det ute så jag bjuder på en riktigt typisk Emmamysoutfit...

Mössa- pappa hittat
tjocka leggings från stil
grå långtröjja från hm
blå adidaströjja från team sportia
svart tröjja från fightgear
strumpor- hello kitty

nöjd över hur fint jag lyckades klä mig idag haha =)


shoppat...



*Två nagellack viva la diva från åhlens 45 kr (obs det ena är rosa inte orange, gick inte att få rätt färg på kameran)
* Örhängen också från åhlens 50 kr





regnet

fullständigt öser ner, och det blåser dessutom... lite mysigt är det ändå att få vara inne med massa tröjjor och sockor, fast jag måste erkänna att sol hade varit bättre. Har varit i stan en sväng och köpt nya nagellack och två the muggar, me like. slänger in bild senare om jag orkar.

VI





vindsurfing och mys på ön älskar sommaren




About me

Nu när jag har fixat och donat klart min design kan jag ju bjuda på en liten fin presentation av mig.

Jag är en aktiv tjej på snart 20 år som hatar att sitta still för länge. Jag har idrottat mycket ända sen jag var liten och håller idag på med thaiboxning mestadels. Jag går på uppsala universitet där jag läser personalvetalinjen, vilket är kul men ganska jobbigt. Har sommarlov för tillfället och jobbar på dagis och i en mataffär. Ska den 24 aug åka tillsammans med J till Spanien, behövligt med avkoppling och tid för mig själv =) Börjar skolan igen när jag kommer hem från spanien, där jag kommer gå till den  3 December, åker sedan till sydafrika ett år för att jobba som au pair och instruktör. Resan ser jag fram emot samtidigt som jag har lite kalla fötter för att åka ifrån alla nära och kära och tryggheten i Sverige. Men det löser sig säkert som allt annat. Har ni några frågor är de bara att ställa dom. Om ni vill följa min resa kommer jag uppdatera bloggen så mycket som möjligt =)


 

vindsurfing


fixar design

Hej
har nu tagit mig i kragen och fixat en blogg inför min resa. Fixar designen nu så skriver bättre inlägg sen.

RSS 2.0